top of page
trappen op maat

INTERIEUR LOOTENS, DE SPECIALIST IN BINNENSCHRIJNWERK

arrow-down.gif

OPLOSSINGEN OP MAAT VOOR UW BINNENSCHRIJNWERK

Om uw woning tot in de puntjes af te werken, is een schrijnwerker een vakman waar u niet zonder kunt. Of het nu gaat om het vervaardigen van binnendeuren, kasten, parket of het renoveren van trappen. Een specialist in binnenschrijnwerk zal u maatwerk bieden waardoor alles tot in de puntjes is afgewerkt.

 

Interieur Lootens is al meer dan 20 jaar actief in West-Vlaanderen en mag zich ondertussen een specialist op het vlak van binnenschrijnwerk noemen. Ons team helpt u dan ook graag met het plafond, uw vloer en alles ertussenin. Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat past bij de rest van uw interieur komen we graag eerst even langs om het project met u te bespreken. Van materiaalkeuze tot praktische wensen, afwerking en budget. 

binnenschrijnwerk
intro_home

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BINNENSCHRIJNWERKER? 

Waarom niet gewoon kiezen voor een plaatser, zou u kunnen denken. Wel, in tegenstelling tot een plaatser zal een schrijnwerker zoals Interieur Lootens u maatwerk bieden. Heel wat meubelen, deuren, ramen of trappen moeten worden aangepast om perfect in uw interieur te passen. Daarvoor heeft u de expertise van een schrijnwerker nodig. Kiezen voor binnenschrijnwerk zorgt er dus voor dat u een volledige service krijgt en dus ook een volledig afgewerkt eindresultaat. Voor de beste afwerking werken we graag met hout of Gyproc, afhankelijk van de wensen van de klanten. Desgewenst geeft Interieur Lootens u ook graag advies omtrent de mogelijkheden. We luisteren graag naar de klant en samen streven we dan ook naar uw droominterieur.

  • Binnendeuren op maat

  • Parket en laminaat

  • Plafonds

  • Trappen

  • Maatwerk meubels

iStock-1153244990_edited.jpg

VAKMAN NODIG VOOR UW BINNENSCHRIJNWERK IN WEST-VLAANDEREN? VRAAG EEN OFFERTE BIJ INTERIEUR LOOTENS IN GISTEL. 

CTA
bottom of page