top of page
keuken op maat

DE SCHRIJNWERKER IN WEST-VLAANDEREN VOOR UW KEUKEN OP MAAT

arrow-down.gif

OPTIMALISEER UW RUIMTES

In een woonruimte is het belangrijk om alle beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten. Daarom is een schrijnwerker die uw interieur op maat kan vervaardigen een waardevolle investering. Interieur Lootens in Gistel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de schrijnwerkerij.

 

Onze expertise en vakmanschap stelt ons in staat om keukens, kasten en meubels op maat te vervaardigen. Onze focus ligt op maatwerk keukens, maar we helpen u ook graag met andere woonruimtes zoals badkamers en slaapkamers. Interieur Lootens staat open voor allerlei uitdagende projecten in de regio West-Vlaanderen. Zo maken we met ons maatwerk meubels die passen bij uw interieur en deze opwaarderen.

schrijnwerkerij keukens
intro_home
moderne keuken op maat

Interieur op maat

Iedere woning en ieder project is anders. Zeker omdat elke klant verschillende verwachtingen en wensen heeft. Interieur Lootens in Gistel biedt dan ook een persoonlijk gerichte aanpak bij ieder project. In tegenstelling tot veel grote ondernemingen zijn we flexibel wat werk betreft. We komen dan ook graag eens langs bij de klant vooraf om te bespreken wat de verwachtingen, eisen en behoeften zijn. Ook wordt rekening gehouden met het beschikbare budget om tot een passende oplossing te komen voor uw keuken op maat. Het is net deze flexibele en persoonlijke aanpak die ons in staat stelt om maatwerk te bieden aan de klant. Zowel op vlak van creaties als in onze service.

hout

OP ZOEK NAAR EEN SCHRIJNWERKER VOOR UW KEUKEN OP MAAT? VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE BIJ INTERIEUR LOOTENS.  

CTA
bottom of page